Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Sidney: Una din două merge mai departeAFP / Mediafax Foto
09 Ian 2015

WTA Sidney: Una din două merge mai departe

În calificările turneului Apia International Sydney, dotat cu premii totale în valoare de 731.000 USD, au luat startul două jucătoare românce.

Irina Begu, cotată ca a doua favorită a tabloului, a pierdut surprinzător în fața lui Kimiko Date-Krumm, veterana japoneză în vârstă de 44 de ani clasată pe locul 102 WTA. După un prim set câștigat categoric, Irina a cedat break-ul decisiv în ghemul 10 al actului secund, ceea ce i-a permis adversarei sale să intre în decisiv. Aici, după un break și un ghem pe propriul serviciu, Irina părea în control, dar Date Krumm reușește seria perfectă de 6 ghemuri și cu scorul de 1-6, 6-4, 6-2 trece în turul secund al calificărilor.

Cealaltă reprezentantă tricoloră, Alexandra Dulgheru, a avut o misiune mai simplă în fața australiencei Sara Tomic (1141 WTA), o jucătoare de 16 ani admisă pe tabloul calificărilor în baza unui wild-card. Alexandra a învins în minim de seturi, cu 6-4, 6-2, și va juca împotriva învingătoarei din partida Su-Wei Hsieh (Taiwan, 147 WTA) - Kristina Mladenovic (Franța, 67 WTA).

Alte știri din Tenis de câmp