Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Shenzhen: O singură româncă continuă la dubluRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
03 Ian 2017

WTA Shenzhen: O singură româncă continuă la dublu

Trei românce au evoluat în primul tur al probei de dublu a Shenzhen Open. Monica Niculescu și Simona Halep și-au reunit forțele pentru a forma perechea cap de serie numărul 4, însă au fost nevoite să se încline în fața rusoaicelor Natela Dzalamidze și Veronika Kudermetova în două seturi cu scor identic, 6-3, 6-3. Monica și Simona primesc pentru participare câte un punct de clasament și împart un cec în valoare de 2.031 USD.

Într-o altă partidă desfășurată în paralel, Raluca Olaru și ucraineanca Olga Savchuk, cotate ca favorite numărul 3 ale tabloului, au avut o misiune mult mai simplă în fața reprezentantelor gazdelor Ying-Ying Duan și Qiang Wang, intrate în competiție în baza unui wild card oferit de organizatori. După un pic mai mult de o oră perechea româno-ucraineană s-a impus cu 6-2, 6-2 și va juca în faza următoare, cea a sferturilor de finală, în compania unei alte perechi formate din jucătoare chineze, Chen Liang / Jing-Jing Lu.

Alte știri din Tenis de câmp