Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Shenzhen: Niculescu câștigă duelul româncelorCosmin Iftode / SportPictures.eu
07 Ian 2016

WTA Shenzhen: Niculescu câștigă duelul româncelor

Experiența și-a spus cuvântul în partida din semifinalele probei de dublu din cadrul Shenzhen Open în care Monica Niculescu și Vania King au întâlnit perechea românească formată din Andreea Mitu și Patricia Țig. Partida a fost intensă și a durat mai bine de două ore, scorul înregistrat pe tabelă la finalul jocului fiind 5-7, 7-6 (2), 10-5 în favoarea perechii româno-americane.

Patricia și Andreea au avut puterea de a întoarce de la 4-5 în primul set și de a-l tranșa în favoarea lor, însă nu au avut același suflu în actul secund, în care Monica și Vania s-au detașat la 3-0 și 5-2. Forțate să dea totul, româncele au egalat la 5 și apoi au împins decizia în tiebreak, unde adversarele lor au gestionat mai bine momentul.

Româncele au pornit fulminant în supertiebreak și au condus cu 5-2, dar Monica și Vania s-au mobilizat și cu 8 puncte consecutive și-au trecut în cont victoria.

În finală, ele le vor întâlni pe învingătoarele întâlnirii dintre perechile formate din chinezoaicele Yi-Fan Xu și Saisai Zheng și respectiv turcoaica Cagla Buyukakcay și sârboaica Aleksandra Krunic. De cealaltă parte, Patricia și Andreea părăsesc turneul cu câte 110 puncte de clasament și vor împărți un cec în valoare de 4.951 USD.

Alte știri din Tenis de câmp