Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Shenzhen: Niculescu amână prima victorieAFP / Mediafax Foto
05 Ian 2015

WTA Shenzhen: Niculescu amână prima victorie

A doua jucătoare româncă participantă pe tabloul principal al turneului Shenzhen Open, dotat cu premii totale de 500.000 USD, a ratat calificarea în turul secund al competiției. Monica Niculescu s-a văzut învinsă de Polona Hercog (94 WTA) în două seturi, după o oră și jumătate de joc efectiv tabela indicând scorul de 6-1, 7-5 în favoarea jucătoarei născută la Maribor.

Slovena a plecat din blocstarturi cu atuul unui serviciu bine pus la punct, reușind să câștige un ghem alb și trei ghemuri la 15, iar returul agresiv i-a adus break-ul în ghemul 2, avantaj ce l-a gestionat bine și l-a dublat cu un nou ghem câștigat pe serviciul Monicăi la scorul de 4-1. În setul secund Monica a echilibrat nivelul jocului și a mers cap la cap cu adversara sa până la scorul de 5-5, fiind mult mai ofensivă și reușind două rebreak-uri ce i-au redat încrederea în forțele proprii. A avut, chiar, la 5-4 în favoarea ei, de două ori egalitate 40-40 pe serviciul slovenei, dar aceasta a reușit în cele din urmă să își concretizeze avantajul. În ghemul următor Monica a cedat și i-a oferit adversarei șansa de a închide meciul pe propriul serviciu, șansă de care Hercog a profitat și astfel și-a trecut numele pe lista jucătoarelor participante în turul 2 al competiției.

Monica se vede nevoită să părăsească tabloul de simplu cu un punct de clasament și un cec în valoare de 3.199 USD.

Alte știri din Tenis de câmp