Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Shenzhen: Înfrângere în fața campioanei. Vineri este ziua decisivăZUMA Wire/HEPTA/SportPictures.eu
30 Oct 2019

WTA Shenzhen: Înfrângere în fața campioanei. Vineri este ziua decisivă

Elina Svitolina a fost jucătoarea mai bună astăzi în jocul pe care Simona Halep l-a disputat în Grupa Mov (Purple Group) din cadrul Shiseido WTA Finals.

În fața campioanei din 2018, singura adversară cu care avea un palmares echilibrat, 4 victorii și 4 înfrângeri, compatrioata noastră nu a etalat un joc îndeajuns de ridicat calitativ pentru a-și asigura participarea în semifinalele competiției. Vădit afectată fizic de meciul lung, de peste două ore și jumătate, disputat în urmă cu două zile, Simona a comis foarte multe greșeli neforțate, 38 față de 25 ale adversarei sale, și a cedat după aproximativ 100 de minute cu 5-7, 3-6.

Ultima șansă pentru a ajunge în semifinalele turneului, acolo unde nu a mai pășit de patru sezoane, este ca vineri să o învingă în meciul decisiv pe cehoaica Karolina Pliskova (2 WTA). Pliskova a beneficiat astăzi de retragerea Biancăi Andreescu după un prim set câștigat cu 6-3 și are la fel ca Simona o victorie și o înfrângere în Purple Group, așa încât învingătoarea din meciul direct va avansa în semifinale. Simona conduce cu 7-3 la scorul întâlnirilor directe, însă anul acesta și-au împărțit victoriile, constănțeanca aducând un punct uriaș în meciul de Fed Cup dein Cehia, în timp ce Pliskova a învins în semifinalele de la Miami.

Alte știri din Tenis de câmp