Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Shenzhen: Halep părăsește competițiaZUMA Wire/HEPTA/SportPictures.eu
01 Nov 2019

WTA Shenzhen: Halep părăsește competiția

În meciul decisiv în Grupa Mov (Purple Group) pentru calificarea în semifinalele Shiseido WTA Finals, Simona Halep a cedat în trei seturi în fața cehoaicei Karolina Pliskova (2 WTA).

Constănțeanca a fost de nerecunoscut în primul set pe care l-a cedat la zero și în care nu a reușit decât două puncte la retur în cele trei ghemuri pe lansarea adversarei, însă a redresat situația câștigând la 2 cel de-al doilea set în care a schimbat registrul de joc. Decisivul a fost echilibrat până la scorul de 3-2 în favoarea cehoaicei, ghemul 5 fiind unul intens disputat și adjudecat pe propriul serviciu de Pliskova după trei egalități. Șocul resimțit de Simona a dus la detașarea rapidă a adversarei la 5-2 cu două ghemuri în care compatrioata noastră a câștigat un singur punct, însă a urmat reversul medaliei, alte două ghemuri adjudecate de Simona de aceeași manieră. La serviciu în ghemul 10, Simona a condus cu 30-0, dar a cedat următoarele patru puncte, astfel încât după o oră și 45 de minute Pliskova s-a impus cu 6-0, 2-6, 6-4 și avansează în penultimul act al competiției.

Simona încheie astfel un sezon în care marea realizare personală este câștigarea trofeului de la Wimbledon, iar în Fed Cup a contribuit decisiv la calificarea în semifinalele competiției.

Alte știri din Tenis de câmp