Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Shenzhen: Bogdan ratează calificareaCosmin Iftode / SportPictures.eu
01 Ian 2017

WTA Shenzhen: Bogdan ratează calificarea

În una dintre cele patru partide care au decis calificatele pe tabloul principal al Shenzhen Open, turneu de categoria WTA International cu premii totale în valoare de 626.750 USD, Ana Bogdan a fost învinsă la mare luptă de sârboaica Nina Stojanovic, locul 140 WTA.

Sinăianca clasată pe locul 130 WTA a fost avertizată de potențialul adversarei sale după ce aceasta a depășit-o ieri pe Patricia Țig în trei seturi. Sperând că meciul maraton de ieri ce a durat aproape trei ore și-a pus amprenta asupra condiției fizice a sârboaicei, Ana a avut surpriza de a descoperi că meciul nu este unul ce curge într-un singur sens și după ce a luat cu mare greutate primul set a trebuit să se recunoască învinsă după două ore și 44 de minute cu scorul 6-7 (5), 6-4, 6-4.

Astfel, Ana obține 12 puncte de clasament și un cec de 2.720 USD, ratând șansa să fie a patra româncă pe tabloul principal.

Alte știri din Tenis de câmp