Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Shenzen: Zi bună pentru tricoloreSabin Malisevschi / SportPictures.eu
31 Dec 2018

WTA Shenzen: Zi bună pentru tricolore

Shenzhen Open rulează cu motoarele în plin. Duminică s-au încheiat calificările cu vestea bună din partea Monicăi Niculescu și au demarat partidele primului tur al tablourilor principale de simplu și dublu.

În primul meci al zilei, slătineanca clasată pe locul 99 WTA a depășit și ultimul obstacol ce-i stătea în calea spre tabloul principal de simplu, ea depășind-o cu 6-2, 6-2 pe japoneza Nao Hibino, 113 WTA. Sorții nu i-au fost favorabili în continuare, ea fiind nevoită să o înfrunte în primul tur al tabloului principal pe letona Jelena Ostapenko, 22 WTA și cap de serie numărul 4, meci programat în dimineața Anului Nou.

Sorana Cîrstea, 84 WTA, a făcut deja primul pas către faza superioară a turneului de categoria WTA International cu premii în valoare de 750.000 USD. Jucătoarea originară din Târgoviște a depășit-o în două seturi, scor 6-3, 6-3, pe poloneza Magda Linette, 81 WTA, și se pregătește să o înfrunte în turul secund, cel al optimilor de finală, pe franțuzoaica Pauline Parmentier, 56 WTA.

Vestea mai puțin plăcută vine din partea Anei Bogdan, 76 WTA. Jucătoarea din Sinaia nu a putut face față jocului prestat de favorita numărul 8, rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, 42 WTA, și a cedat cu 0-6, 1-6 un meci în care nu a reușit să-și facă serviciul.

Eliminată în primul tur al calificărilor probei de simplu, Irina Bara a debutat cu succes pe tabloul de dublu alături de jucătoarea din Georgia Oksana Kalashnikova. Cele două au dispus în minim de seturi de perechea Danka Kovinic (Muntenegru)/Yana Sizikova (Rusia), scor 6-3, 6-1 și vor juca în sferturile de finală contra învingătoarelor întâlnirii Shuai Peng/Zhaoxuan Yang (China) [2] - Georgina Garcia Perez (Spania)/Veronika Kudermetova (Rusia).

Alte știri din Tenis de câmp