Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Shenzen: Româncele debutează pe tabloul principalAndreea Alexandru / Mediafax Foto
03 Ian 2016

WTA Shenzen: Româncele debutează pe tabloul principal

Pe tabloul principal al turneului din sud-estul Chinei vor evolua mâine dimineață în primul tur Irina Begu (31 WTA), Monica Niculescu (39 WTA) și Andreea Mitu (96 WTA).

Cotată ca a treia favorită, Irina o va întâlni pe o mai veche cunoștință a sa, spanioloaica Lara Arruabarrena (86 WTA), cea împreună cu care are un trofeu de dublu câștigat la Seul în 2014. În ceea ce privește disputele din proba de simplu, scorul este egal 1-1, ambele meciuri disputându-se pe zgură.

Un scor similar la întâlnirile directe îl are și Monica, favorita numărul 4 a tabloului, împotriva adversarei sale de mâine, letona Anastasija Sevastova (113 WTA), întâlnirile disputându-se în 2010 și 2011.

Spre deosebire de colegele sale, Andreea, 24 ani, o va întâlni pe Katerina Siniakova, o cehoaică de 19 ani clasată pe locul 102 WTA ce a cochetat cu prima sută a clasamentului WTA și a ocupat cea mai bună poziție – 65 – la jumătatea anului trecut.

La dublu, Andreea Mitu și Patricia Țig vor juca în primul tur contra perechii Zarina Diyas (Kazahstan) / Ling Zhang (China), iar Monica Niculescu și americanca Vania King le vor avea ca adversare pe Chia-Jung Chuang (Taiwan) și Oksana Kalashnikova (Georgia).

Alte știri din Tenis de câmp