Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Seul: Româncele se impun la dubluRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
19 Sep 2018

WTA Seul: Româncele se impun la dublu

După succesul înregistrat în turul inaugural al probei de simplu din cadrul turneului Korea Open, Irina Begu a obținut o victorie și în cea de dublu. Irina a intrat în competiție alături de Raluca Olaru formând unicul dublu cu prezență românească de pe tabloul de 16 și în același timp principalul cap de serie al acestui tablou, iar astăzi au trecut în două seturi de perechea formată din americanca Jacqueline Cako și germanca Nicola Geuer.

Scorul întâlnirii întinse pe durata a aproximativ două ore de joc a fost 6-4, 7-6 (5), însă timpul petrecut pe teren ar fi putut fi scurtat dacă jucătoarele tricolore ar fi închis meciul pe propriul serviciu la 5-2 în setul secund, atunci când au cedat un break la zero. Important este că în cele din urmă au încheiat cu succes întâlnirea și în turul secund, cel al sferturilor de finală, le vor avea ca adversare pe surorile taiwaneze Shu-Ying Hsieh și Su-Wei Hsieh.

Alte știri din Tenis de câmp