Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Seul: Niculescu, finalistă și aniversatăAlexandru Dobre / Mediafax Foto
25 Sep 2016

WTA Seul: Niculescu, finalistă și aniversată

Monica Niculescu și-a serbat cea de-a 29-a aniversare cu o finală disputată, a șasea a carierei. Din păcate, nu a putut să-și facă un cadou mai consistent, titlul revenindu-i adversarei sale, spanioloaica Lara Arruabarrena, locul 90 WTA, după un meci de trei seturi încheiat după aproape două ore de joc.

Jucătoarea iberică a obținut trofeul de simplu din cadrul Korea Open Tennis, turneu de categoria WTA International cu premii în bani în valoare de 226.750 USD, cu scorul 6-0, 2-6, 6-0, iar Monica rămâne cu satisfacția obținerii a 180 de puncte, care o vor readuce între primele 50 de jucătoare ale lumii în clasamentul pe care WTA îl va da publicității mâine.

Pe lângă punctele de clasament, compatrioata noastră a primit și un cec în valoare de 21.400 USD, ce îi ridică la 724.000 USD câștigurile anuale și 4.312.000 USD câștigurile de-a lungul carierei, conform informațiilor furnizate de site-ul WTA.

Alte știri din Tenis de câmp