Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Seul: Niculescu, finală în Orient, a șasea a cariereiMircea Rosca / SportPictures.eu
24 Sep 2016

WTA Seul: Niculescu, finală în Orient, a șasea a carierei

Din cele două românce care au fost implicate în penultimul act al probei de simplu din cadrul Korea Open Tennis, turneu de categoria WTA International cu premii în bani în valoare de 226.750 USD, numai Monica Niculescu a obținut calificarea în finala de mâine dimineață.

Patricia Țig, locul 135 WTA, a pierdut scurt partida contra spanioloaicei Lara Arruabarrena, locul 90 WTA, jucătoarea iberică impunându-se cu 6-1, 6-2 în mai puțin de o oră de joc. Jucătoarea originară din Galați înregistrează cel mai bun parcurs al său din acest an și părăsește capitala Coreei de Sud cu un cec de 11.300 USD și 110 puncte ce o propulsează 19 locuri în clasamentul care va fi dat publicității luni de WTA.

Arruabarrena va juca în finală cu Monica Niculescu, locul 55 WTA. Compatrioata noastră a învins-o în minim de seturi pe chinezoaica Shuai Zhang, locul 40 WTA, ea având nevoie de 75 de minute pentru a se impune cu 6-0, 6-4 și pentru a intra în a șasea finală de turneu WTA a carierei.

Îi urăm să echilibreze balanța victorii/înfrângeri și să obțină al treilea titlu după cele din 2013 de la Florianopolis și 2014 de la Guangzhou. Cele 180 de puncte pe care le are asigurate ca urmare a accederii în finală o readuc pe Monica în top 50 WTA, o victorie urmând să o urce până pe locul 41 WTA.

Alte știri din Tenis de câmp