Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Seul: Begu, meci cu peripeții în sferturiAFP / Mediafax Foto
25 Sep 2015

WTA Seul: Begu, meci cu peripeții în sferturi

Un nou meci în care Irina Begu a fost nevoită să treacă prin emoții pentru a finaliza setul s-a derulat astăzi în sferturile de finală ale turneului Korea Open Tennis, dotat cu premii în valoare de 426.750 USD.

Compatrioata noastră, principala favorită a tabloului, a avut-o ca adversară pe suedeza Johanna Larsson, locul 62 WTA, pe care a învins-o cu 6-4, 7-5 la capătul a 100 de minute de joc. Irina putea petrece mult mai puțin timp pe teren, însă la 5-1 cu serviciul în setul 2 cedează break-ul, ceea ce produce un declic în jocul suedezei, care leagă încă trei ghemuri și egalează la 5. Un ghem de serviciu o aduce pe numărul 29 WTA în zona de confort, apoi evită tiebreak-ul recuperând de la 40-15 și închide speculând starea de nervozitate a adversarei sale. În semifinală, Irina se va afla în fața belgiencei Alison Van Uytvanck, locul 58 WTA, cea care a eliminat-o în primul tur pe Andreea Mitu.

La dublu, Irina și Raluca Olaru nu au putut face pasul către ultimul act al competiției, fiind învinse de perechea Kiki Bertens (Olanda) / Johanna Larsson (Suedia) cu 6-3, 6-1. Româncele vor primi câte 110 puncte de clasament și vor împărți un cec în valoare de 4.950 USD.

Alte știri din Tenis de câmp