Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Seul: Ambele românce merg în semifinaleRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
23 Sep 2016

WTA Seul: Ambele românce merg în semifinale

Monica Niculescu și Patricia Țig merg la braț în penultimul act al probei de simplu din cadrul Korea Open Tennis, turneu de categoria WTA International cu premii în bani în valoare de 226.750 USD.

Patricia Țig, locul 135 WTA, a continuat parcursul bun cu o victorie în set decisiv după o partidă-maraton de două ore și jumătate contra tinerei jucătoare spaniole Sara Sorribes Tormo, locul 139 WTA. Scorul final a fost 7-6 (2), 2-6, 6-3 în favoarea jucătoarei originară din Galați, care atinge cea mai înaltă fază a unei competiții în care a fost angrenată anul acesta. În semifinală, ea va juca împotriva unei alte spanioloaice, Lara Arruabarrena, locul 90 WTA, cele două nemaiîntâlnindu-se până la acest moment.

Într-o altă partidă a sferturilor de finală, Monica Niculescu, locul 55 WTA, a învins-o în minim de seturi pe jucătoarea slovacă Jana Cepelova, locul 102 WTA. Slătineanca a câștigat cu 6-4, 6-2 în 80 de minute și în semifinală o va avea ca adversară pe Shuai Zhang, chinezoaica de pe locul 40 WTA care a făcut un salt de aproape 90 de locuri în acest an.

Alte știri din Tenis de câmp