Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA: Semifinale de dublu cu românce la Praga și RabatSimion Sebastian Tataru / SportPictures.eu
02 Mai 2018

WTA: Semifinale de dublu cu românce la Praga și Rabat

În Maroc, în cadrul turneului WTA International Grand Prix De SAR La Princesse Lalla Meryem de la Rabat, Raluca Olaru și rusoaica Anna Blinkova au obținut la limită victoria în partida contra dublului Darija Jurak (Croația)/Jessica Moore (Australia) cu scorul de 7-5, 6-7 (5), 13-11. Este prima dată în acest an când Raluca ajunge în turul 3 al unei competiții și suntem siguri că ea va ajunge în finala turneului. Pentru aceasta ea și Anna vor trebui să treacă dublul Lizette Cabrera (Australia)/Jana Fett (Croația).

Pe tabloul de dublu al turneului J&T Banka Prague Open au evoluat astăzi Gabriela Ruse și Mihaela Buzărnescu după meciurile pe care le-au disputat în proba de simplu.Mihaela Buzărnescu și jucătoarea din Belarus Lidziya Marozava au avut un meci dificil contra perechii Desirae Krawczyk (SUA)/Giuliana Olmos (Mexic), în fața cărora s-au impus la limită în supertiebreak, scor 6-3, 4-6, 10-8. Calificate în semifinale, Mihaela și Lidziya vor juca pentru un loc în finală contra perechii cehe formată din Barbora Stefkova și Barbora Strycova.

Într-un alt sfert de finală, Gabriela Ruse și slovaca Viktoria Kuzmova au evoluat în compania dublului Nicole Melichar (SUA)/Kveta Peschke (Cehia) în fața cărora au pierdut fără drept de apel, scor 1-6, 0-6. În urma participării în sferturile de finală, Gabriela și Viktoria primesc câte 60 de puncte de clasament și un cec comun în valoare de 1.820 USD.

Alte știri din Tenis de câmp