Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA San Jose: Meci fără istoric, victorie pentru istorieMarian Burlacu / SportPictures.eu
06 Aug 2018

WTA San Jose: Meci fără istoric, victorie pentru istorie

Visul Mihaelei Buzărnescu continuă frumos după victoria zdrobitoare din finala Mubadala Silicon Valley Classic. La 30 de ani, departe de momentul în care junioare fiind începea să își dorească să cucerească un trofeu WTA, Miki trăiește o perioadă de grație și este acum cel mai bun exemplu pentru tânăra generație că încrederea în forțele proprii și determinarea în urmărirea țelurilor propuse reprezintă rețeta succesului.

Partida contra grecoaicei Maria Sakkari, locul 49 WTA, a fost una fără istoric, Miki impunându-se cu 6-1, 6-0 după 75 de minute, însă ceea ce este de subliniat este maniera în care a făcut-o. Compatrioata noastră a rămas permanent concentrată, nelăsând nici măcar impresia relaxării, conștientă fiind că orice șansă oferită adversarei ar putea-o aduce în joc.

Astfel Mihaela își face intrarea în lumea top 20 WTA cu o primă victorie într-un turneu, dar nu orice turneu, ci unul de categoria WTA Premier. 470 de puncte au urcat-o până pe locul 20 WTA, iar cecul în valoare de 136.695 USD recompensează din plin eforturile sale.

Alte știri din Tenis de câmp