Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA San Jose: Calificare după un nou roller-coaster emoționalRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
03 Aug 2018

WTA San Jose: Calificare după un nou roller-coaster emoțional

Continuă parcursul în lacrimi al Mihaelei Buzărnescu în proba de simplu a Mubadala Silicon Valley Classic, turneu WTA Premier cu premii de 799.000 USD. Într-un meci ce părea simplu contra americancei în vârstă de 16 ani venită din calificări Amanda Anisimova, locul 198 WTA, bucureșteanca a avut nevoie din nou de set decisiv pentru a se impune la capătul unui joc ce a durat o oră și 48 de minute și s-a încheiat cu scorul de 7-5, 2-6, 6-1.

Începând ezitant, Mihaela a fost nevoită să revină în joc de la 2-4 și 3-5 în primul set și să-l închidă după patru ghemuri consecutive. Seria bună a compatrioatei noastre a continuat cu alte două ghemuri în startul setului 2, după care a fost rândul adversarei să lege 6 ghemuri consecutiv pe fondul unei tensiuni în creștere în jocul Mihaelei. Frustrarea a răbufnit din nou la pauza dinaintea setului decisiv, când lacrimile au udat generos prosopul bucureștencei și din nou s-au dovedit a fi o soluție. Pornind cu break, Mihaela a defilat în decisiv și s-a calificat pentru sferturile de finală ale competiției.

În această seară începând cu ora 22:00 ea o va întâlni pe australianca Ajla Tomljanovic, locul 65 WTA, în fața căreia are ascendentul victoriei în unicul meci dintre ele, disputat anul trecut tot pe hard la Linz, în Austria.

Alte știri din Tenis de câmp