Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA: Ruse, a treia ”dublă”Andreea Alexandru / Mediafax Foto
03 Apr 2016

WTA: Ruse, a treia ”dublă”

Pentru a treia oară acest an, Gabriela Ruse câștigă atât titlul la simplu, cât și la dublu într-un turneu ITF 10k. După cele două ”duble” consecutive din luna februarie din Antalya, jucătoarea în vârstă de 18 ani clasată pe locul 421 WTA a recidivat astăzi în Tunisia, la Hammamet.

În proba de simplu Gabriela a învins-o pe austriaca de 19 ani Julia Grabher, locul 398 WTA, cu 6-4, 6-1 la capătul unui joc de o oră și 20 de minute, apoi alături de jucătoarea germană Katharina Hobgarski a triumfat și în proba de dublu, în care au trecut în ultimul act de perechea formată din egipteanca Ola Abou Zekry și indianca Snehadevi S Reddy cu 6-4, 6-4 într-o oră și jumătate.

Cele 12 puncte acumulate în proba de simplu îi asigură Gabrielei un salt în top 400 WTA în jurul poziției 370, însă aceste puncte vor fi luate în calcul în clasamentul ce va fi dat publicității pe 11 aprilie.

Alte știri din Tenis de câmp