Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Roma: Revanșa mai așteaptăMihaela Bobar / SportPictures.eu
20 Mai 2018

WTA Roma: Revanșa mai așteaptă

După un meci în care nu a evoluat la nivelul său, Simona Halep a pierdut din nou în finala Internazionali BNL d’Italia în fața Elinei Svitolina.

Ucraineanca a fost necruțătoare într-un prim set de coșmar care a durat doar 19 minute, un 0-6 în care Simona nu a câștigat decât 8 puncte în comparație cu cele 24 ale adversarei sale și care a arătat clar că victoria strălucitoare din partida de aseară contra Mariei Sharapova a lăsat urme de nerecuperat pentru constănțeancă.

Nici intervenția la bancă a lui Darren Cahill la 0-5 nu a avut darul să miște ceva în jocul ei, startul setului secund fiind din nou greoi și taxat de Svitolina pe al doilea ghem de serviciu, un avantaj apărat de ucraineancă până la finalul partidei. Jocul a suferit o întrerupere la scorul de 3-2 pentru Svitolina în setul secund pentru o pauză medicală solicitată de Simona, afectată de probleme la mușchii lombari, iar la reluare fiecare parte și-a făcut serviciul.

Ucraineanca se impune cu 6-0, 6-4 după o oră și 8 minute și Roma rămâne în urmă pentru campioana noastră cu confirmarea capacității de luptă în urma semifinalei și speranța primului titlu de mare șlem la apropiatul Roland Garros.

Alte știri din Tenis de câmp