Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Roma: Randament maxim în prima ziBogdan Iordache / Mediafax Foto
09 Mai 2015

WTA Roma: Randament maxim în prima zi

Runda inaugurală a calificărilor tabloului de simplu feminin al Internazionali BNL d'Italia nu a adus surprize pentru jucătoarele noastre.

Monica Niculescu, locul 62 WTA și a 8-a favorită, a trecut de italianca Jasmine Paolini, clasată pe locul 342 WTA și intrată pe tablou în baza unui wild-card oferit de organizatori, cu scorul 7-6 (1), 2-6, 6-0. Pornind mai relaxată în meci, Monica s-a văzut egalată pe finalul primului set și a avut nevoie de tiebreak pentru a se vedea în avantaj pe tabelă. În setul secund italianca își depășește condiția și cu două break-uri prinde curaj pentru un decisiv în care se poate întâmpla orice. Acel ”orice” dorit de ea nu s-a întâmplat, Monica fiind hotărâtă să încheie un meci care a durat prea mult, 2 ore și jumătate. Mâine o așteaptă un meci mult mai complicat contra sârboaicei Bojana Jovanovski, locul 67 WTA.

În alt meci, Alexandra Dulgheru, locul 71 WTA și favorita numărul 15, a câștigat mult mai simplu în fața unei alte posesoare de wild-card, elvețianca Lisa Sabino de pe locul 481 WTA. După 70 de minute, Alexandra a câștigat cu 6-3, 6-1 și va juca mâine meciul decisiv pentru accederea pe tabloul principal cu ucraineanca Lesia Tsurenko, 59 WTA.

Alte știri din Tenis de câmp