Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Roma: Pas cu dreptul la dubluOvidiu Iordachi / Mediafax Foto
10 Mai 2016

WTA Roma: Pas cu dreptul la dublu

Cele două românce angrenate în proba de dublu a Internazionali BNL d'Italia, turneu de categoria Premier 5 ce se desfășoară la Roma și dotat cu premii totale de 2.399.000 EUR, au repurtat astăzi o frumoasă și dificilă victorie în primul tur al competiției. Irina Begu și Monica Niculescu le-au avut ca adversare pe rusoaicele Svetlana Kuznetsova și Anastasia Pavlyuchenkova, beneficiare a unui wild-card oferit de organizatori, și au avut nevoie de aproximativ o oră și jumătate pentru a se impune cu 4-6, 6-3, 10-7.

Rusoaicele au revenit de la 2-3 pentru a închide primul set cu o serie de patru ghemuri consecutiv câștigate, avertizându-le pe fetele noastre asupra dispoziției de joc. Mult mai atente la propriul serviciu, tricolorele au jucat agresiv la retur și au trecut de la 1-2 la 4-2 și apoi de la 4-3 au închis setul 2 pentru a trece în decisiv. Aici, Irina și Monica s-au detașat la 3-1 și apoi la 6-2, rusoaicele au revenit la un singur punct diferență, însă fetele noastre s-au mobilizat și odată ajunse la 9-6 soarta partidei era decisă.

În turul 2, cel al optimilor de finală, Monica și Irina vor întâlni perechea cap de serie numărul 6 a tabloului, Yung-Jan Chan (Taiwan) / Anna-Lena Groenefeld (Germania).

Alte știri din Tenis de câmp