Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Roma: Halep joacă a treia finală în Cetatea EternăZUMA Wire/HEPTA/SportPictures.eu
20 Sep 2020

WTA Roma: Halep joacă a treia finală în Cetatea Eternă

În primul meci în care au fost admiși spectatori în tribună după reluarea turneelor din circuitul profesionist, Simona Halep a câștigat astăzi în fața jucătoarei spaniole Garbine Muguruza, locul 17 WTA, pentru a avansa a treia oară în carieră finala de la Internazionali BNL d’Italia, turneul de categoria Premier 5 cu premii totale în valoare de 2.098.290 USD.

După ce ieri a avut o prezență scurtă pe teren, Yulia Putintseva din Kazahstan, locul 30 WTA, abandonând partida din motive medicale la scorul de 6-2, 2-0 în favoarea compatrioatei noastre, Simona a avut parte astăzi de un meci de trei seturi pentru a-și trece în cont cea de-a treisprezecea victorie consecutivă în acest an. După două ore și 14 minute ea s-a impus cu 6-3, 4-6, 6-4 și va juca în finală contra cehoaicei Karolina Pliskova (4 WTA).

Tot în finală s-a calificat ieri și Raluca Olaru, dar în cea de dublu în care a evoluat împreună cu Anna-Lena Friedsam. Victoria de ieri contra perechii nipone Shuko Aoyama/Ena Shibahara, cotată drept cap de serie numărul 7, scor 3-6, 6-2, 10-4, a deschis dublului româno-german calea către finala de astăzi în care au întâlnit cea mai bună pereche a momentului, formată din cehoaica Barbora Strycova și taiwaneza Su-Wei Hsieh. Raluca și Anna-Lena nu au putut face față principalelor favorite ale tabloului, care s-au impus după o oră și 3 minute cu scorul de 6-2, 6-2, însă părăsesc Cetatea Eternă cu câte 585 de puncte de clasament și un cec comun în valoare de 40.000 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp