Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Roma: Halep, eliminată la dubluOvidiu Iordachi / Mediafax Foto
14 Mai 2015

WTA Roma: Halep, eliminată la dublu

Aventura la dublu a Simonei Halep a luat sfârșit în această seară. După victoria categorică din proba de simplu, constănțeanca a intrat în teren împreună cu italianca Francesca Schiavone pentru a le întâlni pe favoritele numărul 8 ale tabloului, perechea formată de rusoaicele Alla Kudryavtseva și Anastasia Pavlyuchenkova.

La capătul unui meci ce a durat 70 de minute, rusoaicele au câștigat cu scorul 6-4, 6-4, cele două seturi având scenarii total diferite.

Primul a fost tip roller-coaster, cu Simona și Francesca egalând după ce au fost conduse cu 4-0, dar cedând rebreak-ul imediat. În cel de-al doilea nu s-a înregistrat decât un singur ghem câștigat pe serviciul advers și acesta a aparținut rusoaicelor în ghemul cu numărul 9.

Simona și Francesca au părăsit, astfel, competiția de dublu și și-au trecut în cont câte 105 puncte de clasament și vor împărți un cec de 7.280 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp