Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Roma: Halep câștigă prima coroanăZUMA Wire/HEPTA/SportPictures.eu
21 Sep 2020

WTA Roma: Halep câștigă prima coroană

Simona Halep a câștigat astăzi primul titlu din carieră la Internazionali BNL d’Italia, turneul de categoria Premier 5 cu premii totale în valoare de 2.098.290 USD. După două finale pierdute în 2017 și 2018, constănțeanca a reușit să își treacă în cont cel de-al 22-lea titlu din carieră și al zecelea pe zgură după o prestație remarcabilă pe tot parcursul acestui turneu.

Singurul regret pentru fanii săi îl reprezintă faptul că astăzi nu au putut să o vadă mai mult la lucru, deoarece adversara sa, cehoaica Karolina Pliskova, locul 4 WTA, a fost nevoită să se retragă din cauza problemelor medicale la scorul de 6-0, 2-1 în favoarea Simonei.

14 victorii consecutive a adunat compatrioata noastră și al treilea titlu consecutiv câștigat după Dubai și Praga, perspectivele fiind promițătoare pentru Roland Garros. 900 de puncte de clasament și un cec în valoare de 205.190 EUR reprezintă câștigul Simonei, care ia o săptămână de pauză înaintea turneului parizian de mare șlem.

Alte știri din Tenis de câmp