Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Roma: Favoritele s-au impusStefan Micsik / Mediafax Foto
12 Mai 2015

WTA Roma: Favoritele s-au impus

În ultimul meci al zilei pentru românce, Irina Begu și Monica Niculescu au pierdut în fața principalelor favorite ale tabloului de dublu, perechea formată din elvețianca Martina Hingis și indianca Sania Mirza. Meciul, derulat pe parcursul unei ore de joc, s-a încheiat cu scorul 6-4, 6-1 și, așa după cum arată și scorul, a avut două părți total diferite ca desfășurare.

Primul set a fost o cavalcadă a break-urilor, Hingis-Mirza fiind cele care au realizat unicul ghem de serviciu în al 9-lea joc al setului. Un set în care fetele noastre au avut șansa lor și au demonstrat că orice era posibil în continuare. Din păcate pentru ele, adversarele s-au concentrat mai bine și nu le-au dat nicio șansă în partea a doua a jocului, având chiar două șanse de a închide setul la 0. Răbufnirea de orgoliu a româncelor le-a adus singurul ghem al setului, dar ”problema” a fost reglată rapid de principalele favorite.

Irina și Monica ies din competiție cu câte 105 puncte de clasament și împart un cec de 7.280 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp