Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Roma: Dulgheru continuă seria victoriilorBogdan Iordache / Mediafax Foto
12 Mai 2015

WTA Roma: Dulgheru continuă seria victoriilor

Venită din calificări, Alexandra Dulgheru a pășit cu dreptul și pe tabloul principal, chiar dacă partida disputată cu japoneza Misaki Doi, locul 111 WTA, a fost mai grea decat se aștepta. După o dispută ce a durat aproape 2 ore și jumătate, scorul final al partidei a fost 6-7 (2), 6-3, 6-3.

Alexandra a cedat rebreak-ul în ghemul 12 al primului set, ceea ce a costat-o până la finalul respectivului act și i-a impus sporirea concentrării în continuare. O mică ezitare în ghemul 3 al setului al doilea a fost rapid anulată cu rebreak de jucătoarea noastră, care s-a detașat apoi la 5-2 și a închis setul cu un nou ghem alb. Decisivul a fost tratat de Alexandra cu mare atenție, ea detașându-se la 5-2 cu două break-uri și apoi taxând revenirea japonezei cu un nou rebreak.

Compatrioata noastră așteaptă acum decizia din meciul Anna Schmiedlova (Slovacia, 46 WTA) – Lucie Safarova (Cehia, 14 WTA) pentru a afla numele adversarei din turul următor.

Alte știri din Tenis de câmp