Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Roma: Cu emoții, dar bine până la finalAFP / Mediafax Foto
12 Mai 2015

WTA Roma: Cu emoții, dar bine până la final

Irina Begu, la cea mai bună clasare a sa în ierarhia WTA – locul 31, a ținut să onoreze statutul de favorită pe care îl avea în întâlnirea cu Ursula Radwanska, locul 109 WTA, jucătoarea poloneză fiind venită din calificări.

După ce a cedat surprinzător primul set cu 6-4 după ce conducea cu 4-1, Irina s-a mobilizat în setul secund pe care l-a încheiat cu 6-2 în urma unui rebreak. Este de notat faptul că în ghemul 8 Irina a condus cu 0-40 și a câștigat la avantaj, un ghem cedat în atari condiții ar fi picat greu pentru moralul româncei care ar fi văzut din nou cum revine adversara sa pe tabelă.

Irina nu a mai lăsat nicio speranță Ursulei în setul decisiv, pe care l-a controlat pe tot parcursul acestuia și și-a deschis drumul către turul secund, acolo unde o va întâlni pe favorita numărul 9, germanca Angelique Kerber, locul 11 WTA, învingătoare categorică în meciul de debut cu Alizee Cornet.

Alte știri din Tenis de câmp