Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Roma: Chiar și învinsă, Begu mai urcă o treaptăAFP / Mediafax Foto
15 Mai 2015

WTA Roma: Chiar și învinsă, Begu mai urcă o treaptă

După un nou meci maraton, Irina Begu a încheiat participarea sa la Internazionali BNL d'Italia. Partida din optimile de finală ale tabloului de simplu contra Victoriei Azarenka a durat 2 ore și 20 de minute și rezultatul final, 4-6 7-5 1-6, a fost determinat de jocul solid al jucătoarei din Belarus în decisiv.

Vika a pornit bine meciul, împiedicând-o pe Irina să își facă serviciul în ghemul inaugural și anulând cu un rebreak în ghemul 7 efortul elevei lui Adrian Cruciat de a egala tabela.

Fosta lideră mondială aflată acum pe locul 29 WTA a fost cu un pas în față și în actul secund, Irina văzându-se condusă cu 4-2. După un ghem de serviciu, Irina are un dialog cu antrenorul său care o montează pentru a da cel mai bun tenis al său și reușește să întoarcă rezultatul în condițiile în care puțini mai credeau că adversara sa nu va închide meciul pe propriul serviciu când mai avea nevoie de doar două puncte.

Încrezătoare în șansa ei, Begu a pornit cu ghem alb setul decisiv, dar Vika s-a dezlănțuit și a reușit seria perfectă de 6 ghemuri.

Cu cele 105 puncte de clasament jucătoarea noastră face încă un salt în ierarhie și va ocupa de luni locul 30, o nouă ”cea mai bună clasare”, fiind una dintre capii de serie de la Roland Garros.

Alte știri din Tenis de câmp