Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Roma: Begu/Niculescu, semifinală de gală cu liderele mondialeOvidiu Iordachi / Mediafax Foto
13 Mai 2016

WTA Roma: Begu/Niculescu, semifinală de gală cu liderele mondiale

Consistența perechii alcătuite de Irina Begu și Monica Niculescu s-a văzut astăzi în partida din sferturile de finală ale probei de dublu a Internazionali BNL d'Italia, turneu de categoria Premier 5 ce se desfășoară la Roma și dotat cu premii totale de 2.399.000 EUR.

Într-un joc ce le-a adus față în față cu perechea cap de serie numărul 3 a tabloului, Timea Babos (Ungaria ) / Yaroslava Shvedova (Kazahstan), româncele s-au impus cu 7-6 (4), 6-3 arătând că au fundamentul pentru a emite pretenții la fazele avansate ale turneelor de anvergură.

După 12 ghemuri echilibrate în care fiecare parte a reușit să rupă o dată serviciul advers, româncele au tranșat soarta tiebreak-ului controlând autoritar cursul jocului. Ele au pornit mai concentrate și s-au detașat la 5-1, moment în care le-a fost mult mai simplu să își treacă în cont primul set.

În partea a doua a meciului Irina și Monica joacă mai bine la retur și le împiedică pe adversare să folosească avantajul serviciului în primele trei ghemuri în care au lansat acestea. Cedând la rândul lor câte un ghem de serviciu, tricolorele au rupt șirul break-urilor și s-au detașat la 5-2, după care au închis fără probleme partida.

Mâine ele vor avea parte de o semifinală de gală contra liderelor mondiale Martina Hingis (Elveția) / Sania Mirza (India), pentru Irina fiind un adevărat tur de forță, după ce va avea ocazia să joace și la simplu contra liderei clasamentului de simplu WTA.

Alte știri din Tenis de câmp