Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Roma: Begu trece în sferturiMircea Rosca / SportPictures.eu
12 Mai 2016

WTA Roma: Begu trece în sferturi

După un început de sezon ezitant, Irina Begu parcurge o perioadă fericită din punct de vedere al performanțelor și bifează o nouă calificare în fazele superioare ale unui turneu de anvergură. După optimi la Miami, sferturi la la Charleston și sferturi la Madrid, Irina și-a depășit performanța de anul trecut de la Internazionali BNL d'Italia și a acces în faza sferturilor de finală grație victoriei concludente contra tinerei speranțe a tenisului rusesc, jucătoarea de 19 ani Daria Kasatkina, locul 33 WTA.

Învinsă de adversara ei anul trecut pe hard la Moscova, compatrioata noastră clasată pe locul 35 WTA a învins-o astăzi cu 6-1, 6-4 în aproximativ o oră și jumătate de joc, dominând-o copios în marea majoritate a timpului. Practic, rusoaica a contat pe tabelă doar în momentul în care aceasta indica 6-1, 5-0 în favoarea Irinei și a avut o revenire spectaculoasă, dar limitată.

Bucureșteanca se pregătește să joace în sferturi cu învingătoarea partidei ce le opune pe Misaki Doi (Japonia, 45 WTA) și Johanna Konta (Marea Britanie, 23 WTA), jucătoare pe care nu le-a întâlnit încă în meciuri oficiale. În clasamentul neoficial în timp real al WTA, Irina a urcat trei locuri și în carul unei victorii în meciul din sferturi ar putea ajunge pe locul 28, la numai 3 poziții distanță de cea mai bună clasare a carierei sale.

Alte știri din Tenis de câmp