Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Roma: Astăzi, doar eliminări pentru românceRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
17 Sep 2020

WTA Roma: Astăzi, doar eliminări pentru românce

Simona Halep și Monica Niculescu au fost eliminate în turul secund al probei de dublu a Internazionali BNL d’Italia, turneul de categoria Premier 5 cu premii totale în valoare de 2.098.290 USD, de perechea niponă Shuko Aoyama/Ena Shibahara, cotată drept cap de serie numărul 7. Jucătoarele tricolore nu au găsit cheia pentru a desface jocul pragmatic al minionei Aoyama (1,54 m înălțime), bine completată de mai tânăra sa coechipieră. După doar 59 de minute de joc, tenismenele din Țara Soarelui Răsare s-au impus cu 6-1, 6-3, partida disputându-se pe terenul numărul 3 al complexului de la Foro Italico.

Într-un joc contând pentru turul secund al probei de simplu, Irina Begu a fost depășită net de Johanna Konta, locul 13 WTA și favorită numărul 7. Jucătoarea britanică a avut nevoie de doar 54 de minute pentru a se impune cu 6-0, 6-4, iar compatrioata noastră clasată pe locul 77 WTA se mulțumește cu 60 de puncte de clasament și un cec în valoare de 13.745 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp