Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Rio: Ana Bogdan pierde greuAndreea Alexandru / Mediafax Foto
18 Feb 2016

WTA Rio: Ana Bogdan pierde greu

În optimile de finală ale turneului Rio Open, turneu WTA dotat cu premii totale în valoare de 226.750 USD, Ana Bogdan a cedat după un meci de mare luptă în fața spanioloaicei Lara Arruabarrena, locul 89 și favorita numărul 6 a tabloului.

Compatrioata noastră clasată pe locul 160 WTA a făcut un meci curajos și a ținut ritmul impus de mult mai titrata sa adversară. Ea a fost prima care a rupt serviciul advers, însă iberica a replicat imediat și s-a impus în primul set cu un nou break în ghemul 12.

După un scenariu similar în setul 2, dar cu Arruabarrena prima care face break-ul și Ana semnează rebreak-ul, compatrioata noastră a câștigat din nou pe serviciul Larei în ghemul 11 și a egalat imediat situația la seturi.

Decisivul a curs în favoarea spanioloaicei, care s-a detașat la 3-0, apoi 5-1 după o serie de ghemuri câștigate la avantaj după ce în fiecare dintre ele Ana a condus cu 40-15 sau 40-30. Situația se schimbă, Ana revine la 3-5 și în ghemul 9 anulează trei mingi de meci revenind de la 40-0, dar spanioloaica și-a câștigat serviciul la avantaj și după 2 ore și 42 de minute a închis partida cu 7-5, 5-7, 6-3.

Ana rămâne cu regretul unei înfrângeri într-un meci în care era îndreptățită să spere la mai mult după ce a arătat în teren. Cele 30 de puncte câștigate în acest turneu Ana va urca până pe locul 155, apropiindu-se de cel mai bun loc ocupat în carieră, locul 146.

Alte știri din Tenis de câmp