Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Rabat: Olaru, finalistă la dublu. Dulgheru învinsă în meci maratonRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
03 Mai 2018

WTA Rabat: Olaru, finalistă la dublu. Dulgheru învinsă în meci maraton

Grand Prix De SAR La Princesse Lalla Meryem, turneu de categoria WTA International, o are ca finalistă în proba de dublu pe Raluca Olaru. Împreună cu rusoaica Anna Blinkova, Raluca a obținut un succes mult mai ușor în comparație cu cele din tururile anterioare când a jucat set decisiv. În această seară cele două s-au impus în minim de seturi în partida contra dublului Lizette Cabrera (Australia)/Jana Fett (Croația), scorul înregistrat fiind 6-2, 6-3. În meciul pentru trofeu Raluca și Anna le vor întâlni pe spanioloaica Georgina Garcia Perez și unguroaica Fanny Stollar, meciul fiind programat sâmbătă.

Două ore și 50 de minute de luptă intensă s-au terminat cu o înfrângere pentru Alexandra Dulgheru în optimile de finală ale probei de simplu. Meciul contra ucrainencei Katarina Zavatska, locul 260 WTA, intrată pe tabloul principal în baza unui wild card, a fost o lungă canonadă, ambele jucătoare adoptând o strategie bazată pe raliuri lungi și aspre. Chiar dacă a revenit cu atitudine după ce a fost condusă cu set, Alexandra a fost nevoită să se recunoască învinsă cu 5-7, 6-2, 4-6 de tânăra jucătoare ucraineancă și părăsește turneul cu 44 de puncte de clasament și un cec în valoare de 3.310 USD.

Alte știri din Tenis de câmp