Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
WTA Rabat: Mitu și Dulgheru, eliminate și la dubluMircea Rosca / SportPictures.eu
26 Apr 2016

WTA Rabat: Mitu și Dulgheru, eliminate și la dublu

După înfrângerile din primul tur al probei de simplu, rezultatele negative ale jucătoarelor românce continuă și pe tabloul de dublu al Grand Prix SAR La Princesse Lalla Meryem, turneu de categoria International cu premii de 226.750 USD ce are loc la Rabat, în Maroc.

Ratând șansa de a închide primul set pe propriul serviciu, Andreea Mitu și poloneza Katarzyna Piter au pierdut cu 7-6 (2), 6-1 în fața perechii formate din slovaca Michaela Honcova și letona Anastasija Sevastova.

Într-o altă partidă a primului tur, Alexandra Dulgheru și franțuzoaica Pauline Parmentier au cedat în fața dublului Laura Pigossi (Brazilia) / Sara Sorribes Tormo (Spania), scor 6-3, 6-1.

Numai câte un punct vor primi Andreea și Alexandra pentru participarea lor pe tablou, urmând a împărți cu partenerele lor cecurile în valoare de 960 USD oferite de organizatori.

Mîine va intra în teren și ultima româncă rămasă în concurs, Raluca Olaru, ea profitând de statutul de principal favorită a probei de dublu unde evoluează împreună cu germanca Tatjana Maria. Cu bye în primul tur, perechea româno-germană va juca direct în sferturi contra olandezelor Richel Hogenkamp și Lesley Kerkhove.

Alte știri din Baschet