Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Rabat: Fără succes la simpluMircea Rosca / SportPictures.eu
26 Apr 2016

WTA Rabat: Fără succes la simplu

Singura escală a caravanei WTA pe teritoriul african este la Rabat, în Maroc, unde are loc Grand Prix SAR La Princesse Lalla Meryem, turne de categoria International cu premii de 226.750 USD. Turneul se bucură de participarea a patru românce – Irina Begu, Alexandra Dulgheru și Andreea Mitu la simplu, ultimele două fiind prezente și pe tabloul de dublu alături de Raluca Olaru.

La simplu, sorții au decis ca Alexandra Dulgheru (98 WTA) să întâlnească jucătoarea cap de serie numărul 2, rusoaica Ekaterina Makarova (30 WTA). În partida disputată ieri, favorita s-a impus cu 6-4, 6-2 după o oră și 37 de minute, decisiv fiind pentru soarta primului set și al partidei ratarea de către Alexandra a celor trei mingi de break din ghemul 8 și implicit egalarea tabelei. Rusoaica a presat serviciul Alexandrei și în setul secund, când compatrioata noastră a reușit un singur ghem de serviciu ce a dus-o la 2-1, după care adversara ei a legat 5 ghemuri consecutive.

În alte două partide disputate astăzi Andreea Mitu (110 WTA) a cedat 2-6, 3-6 în fața neo-zeelandezei Marina Erakovic (186 WTA), iar favorita numărul 4 Irina Begu (35 WTA) a pierdut 3-6, 6-4 în meciul disputat contra olandezei Richel Hogenkamp (139 WTA).

Compatrioatele noastre primesc câte un punct de clasament și un cec în valoare de 1.925 USD.

Alte știri din Tenis de câmp