Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Rabat: Ambele românce părăsesc competițiaMircea Rosca / SportPictures.eu
02 Mai 2017

WTA Rabat: Ambele românce părăsesc competiția

În capitala Marocului se desfășoară săptămâna aceasta Grand Prix De SAR La Princesse Lalla Meryem, turneu de categoria WTA International cu premii totale de 226.750 USD la care au luat startul și două jucătoare din România.

Aseară, în proba de dublu Raluca Olaru și ucraineanca Olga Savchuk, cotate ca favorite numărul 3 ale tabloului, au avut un parcurs scurt fiind învinse de perechea formată din australianca Daria Gavrilova și sârboaica Aleksandra Krunic cu 6-7 (1), 6-4, 10-4. Ca urmare a participării lor pe tabloul principal, Raluca și Olga primesc câte un punct de clasament și un cec comun de 960 USD.

Astăzi a jucat partida sa din primul tur al probei de simplu Irina Begu. Compatrioata noastră clasată pe locul 29 WTA a avut-o ca adversară pe jucătoarea germană Tatjana Maria, locul 104 WTA, de care a fost întrecută cu scorul de 6-3, 6-1 după o oră și 7 minute. Prestația neconvingătoare i-a adus Irinei un punct de clasament și un cec în valoare de 1.925 USD.

Alte știri din Tenis de câmp