Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Quebec: Țig pierde dramatic în primul turSilvia Ilie / Mediafax Foto
14 Sep 2016

WTA Quebec: Țig pierde dramatic în primul tur

Patricia Țig nu a putut trece de primul tur al probelor de simplu și de dublu ale Coupe Banque Nationale, turneu indoor de categoria WTA International cu premii totale în valoare de 226.750 USD organizat la Quebec City.

Dacă luni noapte a cedat în proba de dublu, în care a evoluat împreună cu mexicanca Ana Sofia Sánchez, cu 4-6, 6-7 (1) în fața americancelor Ashley Weinhold și Caitlin Whoriskey, noaptea trecută gălățeanca a pierdut la mare luptă meciul din primul tur al probei de simplu contra americancei Sachia Vickery, locul 165 WTA. Compatrioata noastră clasată pe locul 127 WTA a luptat trei seturi, toate încheiate cu tiebreak, însă după trei ore de joc adversara sa s-a impus cu 7-6 (3), 6-7 (5), 7-6 (7).

Americanca a servit pentru meci la 6-5 în setul secund, apoi a avut două mingi de meci în ghemurile 10 și 12 ale decisivului și 6-5 cu serviciul în tiebreak-ul ultimului set, dar Patricia a revenit de fiecare dată și i-a dat replica. Mai mult, în tiebreak-ul decisivului a făcut două minibreak-uri consecutive și a întors la 7-6 scorul, însă la rândul ei a pierdut cele două servicii și Vickery a închis partida.

Un punct de clasament și un cec de 2.100 USD este premiul pentru proba de simplu, în timp ce pentru dublu Patricia primește tot un punct și împarte cu partenera sa un cec de 960 USD.

Alte știri din Tenis de câmp