Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Praga: Ruse, victorie în calificări și eliminare în primul turRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
11 Aug 2020

WTA Praga: Ruse, victorie în calificări și eliminare în primul tur

După ce ieri ploaia a sistat brusc programul meciurilor, Prague Open, turneu de categoria WTA International cu premii totale în valoare de 202.250 USD, a revenit astăzi în forță.

Întrerupt ieri la scorul de 1-1 la seturi, meciul Gabrielei Ruse din finala calificărilor contra jucătoarei germane Tamara Korpatsch clasată pe locul 113 WTA și cap de serie numărul 3, a avut un final fericit pentru compatrioata noastră clasată pe locul 173 WTA. După ce câștigase greu, în tiebreak, primul set și a pierdut la zero pe cel de-al doilea, întreruperea i-a permis Gabrielei să se recalibreze pentru decisivul de astăzi pe care l-a câștigat după trei ghemuri adjudecate consecutiv după ce a fost condusă cu 4-3. Cu 7-6 (5), 0-6, 6-4 Gabriela a pășit pe tabloul principal unde a fost nevoită să joace tot astăzi contra polonezei Magdalena Frech (174 WTA), beneficiară a statutului de lucky loser. Oboseala acumulată și-a pus amprenta pe jocul Gabrielei, care a cedat în două seturi după două ore de joc, scor 6-7 (8), 3-6. 19 puncte de clasament și un cec în valoare de 2.300 USD a primit Ruse pentru prestația sa din calificări și de pe tabloul principal.

Tot 2.300 USD, dar numai un punct de clasament a primit Patricia Țig (86 WTA), care a fost depășită în primul tur al tabloului principal de favorita gazdelor, Barbora Krejcikova (118 WTA) cu 6-4, 6-3.

Alte știri din Tenis de câmp