Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Praga: Ruse, victorie fantastică după peste 3 ore de jocRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
09 Aug 2020

WTA Praga: Ruse, victorie fantastică după peste 3 ore de joc

Gabriela Ruse a obținut o victorie muncită, cu un final dramatic și a obținut dreptul de a evolua în finala calificărilor Prague Open, turneu de categoria WTA International cu premii totale în valoare de 202.250 USD.

Bucureșteanca clasată pe locul 177 WTA a învins-o cu scorul de 6-7 (4), 6-4, 7-6 (3) pe favorita numărul 6 a tabloului, Aliaksandra Sasnovich (Belarus, 119 WTA). În decisivul partidei Gabriela a revenit de la 2-5, a anulat trei mingi de meci ale adversarei, a ratat un șansă de a închide meciul la 6-5 pentru a câștiga tiebreak-ul după trei ore și 15 minute. În finala calificărilor Ruse va juca cu o nouă favorită a tabloului, jucătoarea germană Tamara Korpatsch clasată pe locul 111 WTA și cap de serie numărul 3, partida fiind prinsă în programul zilei de luni.

Din păcate, Laura Paar (204 WTA) nu a putut trece de elveţianca Leonie Kung (155 WTA), fiind învinsă cu 5-7, 6-3, 6-1. Ca urmare a prestației sale, Laura primește 10 puncte de clasament și un cec în valoare de 940 USD.

Alte știri din Tenis de câmp