Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Praga: Buzărnescu trece în sferturiMircea Rosca / SportPictures.eu
02 Mai 2018

WTA Praga: Buzărnescu trece în sferturi

Mihaela Buzărnescu își continuă parcursul de regularitate la J&T Banka Prague Open, turneu WTA International cu premii totale de 250.000 USD, astăzi reușind o victorie importantă mai ales pentru moral în fața jucătoarei germane venită din calificări Antonia Lottner, locul 158 WTA.

Favorita numărul 7 a tabloului s-a impus în două seturi cu scorul de 6-0, 7-6 (7) după aproape o oră și jumătate de joc după ce a anulat patru mingi de 1-1 la seturi. Mihaela, locul 37 WTA, va juca pentru a doua oară în sferturile de finală ale unei competiții WTA cu Kristina Pliskova (Cehia, 74 WTA).

Din păcate, Gabriela Ruse a pus punct participării ei pe tabloul de simplu după ce a cedat 4-6, 4-6 la capătul unei partide de aproximativ o oră și jumătate în care adversară i-a fost favorita numărul 6, chinezoaica Shuai Zhang clasată pe locul 31 WTA.

Venită din calificări, Gabriela a acumulat un total de 48 de puncte de clasament și va face un salt de pe locul 220 WTA până pe locul 202 în ierarhia în timp real, neoficială, a circuitului, ceea ce înseamnă că își va îmbunătăți cea mai bună clasare de până acum, 209 WTA.

Alte știri din Tenis de câmp