Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Praga: Buzărnescu pierde finala în fața KvitoveiMircea Rosca / SportPictures.eu
05 Mai 2018

WTA Praga: Buzărnescu pierde finala în fața Kvitovei

Mihaela Buzărnescu a pus capăt unui parcurs foarte bun în proba de simplu a J&T Banka Prague Open cu o prestație merituoasă în finala contra Petrei Kvitova, locul 10 WTA și favorita numărul 2 a tabloului.

Compatrioata noastră a câștigat primul set al jocului, dar a fost nevoită să le cedeze pe următoarele două în fața cehoaicei care și-a trecut în palmares al treilea trofeu al anului după victoria cu scorul 4-6, 6-2, 6-3 după două ore și 19 minute.

Condusă cu 4-1 în primul set, Mihaela a dat dovadă de forță și determinare câștigând cinci ghemuri la rând, ultimul la zero. Ajunsă într-o situație similară în actul secund, condusă cu 4-1, ea nu a mai putut repeta revenirea din prima parte, astfel încât Kvitova a egaliat situația la seturi și decizia s-a luat în al treilea set. Ca un déjà vu, cehoaica s-a distanțat din nou la 4-1 și a păstrat avantajul break-ului până la final, intrând în posesia trofeului.

Mihaela primește 180 de puncte de clasament și atinge o nouă cea mai bună clasare a carierei, urmând ca de luni să se poziționeze pe locul 32. De asemenea, nu este de neglijat nici cecul în valoare de 21.400 USD ce urcă la 205.984 USD câștigurile din acest an și la 582.801 USD cele de pe parcursul carierei.

Alte știri din Tenis de câmp