Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Praga: Begu iese din primul tur la PragaCosmin Iftode / SportPictures.eu
27 Apr 2015

WTA Praga: Begu iese din primul tur la Praga

La J&T Banka Prague Open debutul a fost cu stângul pentru jucătoarele românce. La turneul cu premii totale de 250.000 USD prima intrată în concurs a fost Irina Begu, cea care este clasată pe locul 33 WTA, cea mai bună poziționare din carieră. Din păcate, ea a fost nevoită să cedeze după 70 de minute de joc în două seturi simetrice – 6-3, 6-3 – în fața cehoaicei Katerina Siniakova, locul 76 WTA.

Un punct de clasament și 1.925 USD reprezintă câștigul Irinei după acest meci. În proba de simplu mai este angrenată Monica Niculescu, locul 61 WTA, și va juca mâine meciul său din primul tur cu muntenegreanca Danka Kovinic, locul 106 WTA, pe care a învins-o anul trecut la Florianopolis, pe hard.

În proba de dublu Elena Bogdan a ales să facă echipă cu Chin-Wei Chan, taiwaneza fiind clasată pe locul 78 în ierarhia de dublu WTA, și va întâlni tot mâine perechea formată de surorile ucrainence Lyudmyla și Nadiia Kichenok.

Alte știri din Tenis de câmp