Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Praga: Begu câștigă trei seturi, dar află mâine dacă va juca semifinala cu HalepRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
14 Aug 2020

WTA Praga: Begu câștigă trei seturi, dar află mâine dacă va juca semifinala cu Halep

La capătul unui meci ce a durat trei ore și jumătate, Irina Begu (82 WTA) a învins-o pe elvețianca Leonie Kung (157 WTA) și a acces în sferturile de finală ale Prague Open.

După ce a pierdut primul set, scor 6-7 (3), disputat aseară, astăzi Irina a trecut peste problemele fizice, bătăturile de la palma mâinii drepte, și s-a mobilizat exemplar pentru a obține victoria. Două ore și jumătate a durat duelul de astăzi contra ambițioasei reprezentante a Țării Cantoanelor, care conducea cu 5-3 în setul secund, dar Irina a a revenit și a închis setul cu o serie de patru ghemuri câștigate consecutiv. Decisivul a fost controlat de compatrioata noastră până la 5-2 și a fost rândul elvețiencei să recupereze terenul pierdut, însă la 5-5 Irina și-a ținut serviciul și și-a garantat tiebreak-ul, unul în care a anulat trei mingi de meci adversarei și s-a impus la 7.

Așadar, după un meci istovitor câștigat cu 6-7 (3), 7-5, 7-6 (7), Irina a obținut calificarea în sferturile de finală contra spanioloaicei Sara Sorribes Tormo (84 WTA). Partida s-a disputat tot astăzi, după pauza regulamentară și a început promițător pentru compatrioata noastră, însă la scorul de 6-2, 0-1 în favoarea ei jocul a fost întrerupt din cauza condițiilor atmosferice neprielnice.

O zi mult mai simplă la Prague Open a avut Simona Halep. Constănțeanca a avut nevoie de doar 59 de minute pentru a se impune în sferturile de finală contra polonezei Magdalena Frech (174 WTA), scor 6-2, 6-0, și a obținut calificarea în semifinalele competiției. În această fază Simona o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Irina Begu și Sara Sorribes Tormo, partidă ce se va încheia în cursul zilei de sâmbătă.

Alte știri din Tenis de câmp