Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Portoroz: Cîrstea evoluează în optimiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
14 Sep 2021

WTA Portoroz: Cîrstea evoluează în optimi

Zavarovalnica Sava Portoroz, turneu WTA250 cu premii în valoare de 189.708 EUR ce se dispută în stațiunea slovenă Portoroz de la malul Mării Adriatice, are printre competitoare două jucătoare tricolore.

Ieri, Sorana Cîrstea a repurtat un succes în minim de seturi în runda inaugurală în care a întâlnit-o pe britanica Heather Watson (59 WTA). Târgovișteanca clasată pe locul 40 WTA și cotată drept cap de serie numărul 4 al tabloului s-a impus după o oră și un minut cu scorul de 6-1, 6-3 și o va întâlni în turul secund, cel al optimilor de finală, pe Tereza Martincova (61 WTA). Cele două s-au întâlnit în două rânduri, ultima dată în urmă cu mai puțin de o lună la Chicago, când cehoaica a reușit să se impună în set decisiv. Prima lor întâlnire a fost câștigată de compatrioata noastră în 2015 chiar pe terenul adversarei sale, la Praga.

În această seară a evoluat și cealaltă reprezentantă a tricolorului. Jaqueline Cristian (127 WTA) a pierdut partida în care a întâlnit-o pe a doua favorită a tabloului, Yulia Putintseva (44 WTA) din Kazahstan, care a avut nevoie de o oră și 35 de minute pentru a se impune cu 6-4, 6-4. Înfrângerea o determină pe Jaqueline să părăsească turneul cu un punct de clasament și un cec în valoare de 2.157 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp