Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA: Parcurs scurt pentru MituAFP / Mediafax Foto
08 Iun 2015

WTA: Parcurs scurt pentru Mitu

Singura reprezentantă tricoloră pe tabloul principal de simplu feminin al turneului Topshelf Open de la 's-Hertogenbosch, din Olanda, dotat cu premii totale de 226.750 USD a fost eliminată în primul tur al competiției.

Andreea Mitu, locul 68 WTA, a fost învinsă de favorita numărul 3 a competiției, jucătoarea americană Coco Vandeweghe, care ocupă în prezent locul 34 al ierarhiei de specialitate a tenisului feminin profesionist. Partida a durat o oră și jumătate și s-a încheiat cu scorul 7-6 (1), 6-1 pentru americancă.

Andreea a avut șansa ei, a făcut rapid break, în ghemul 4, pe care l-a întărit cu propriul serviciu pentru a conduce cu 4-1, însă adversara sa a revenit și a egalat la 4. Diferența s-a făcut în tiebreak, unde românca a reușit să câștige un singur punct dintre cele 4 în care a servit. Actul secund a debutat cu un ghem lung, în care Vandeweghe a salvat trei mingi de break, apoi l-a câștigat după al 16-lea punct. A fost momentul psihologic al meciului, după care Andreea a cedat primul break în set și nu a mai putut reveni până la final.

Andreea părăsește Olanda cu un punct de clasament și un cec în valoare de 1.552 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp