Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA: Olaru și Begu avansează în semifinaleMarian Burlacu / SportPictures.eu
26 Sep 2018

WTA: Olaru și Begu avansează în semifinale

Principalele favorite, Raluca Olaru și Irina Begu, își continuă parcursul pe tabloul probei de dublu a Tashkent Open, turneu WTA International cu premii în valoare de 250.000 USD, după o victorie muncită în sferturile de finală ale competiției.

Avându-le ca adversare pe Paula Kania din Polonia și Yana Sizikova din Rusia, compatrioatele noastre au fost nevoite să se întrebuințeze serios pentru a obține victoria în prelungirile decisivului, astfel că după o oră și 40 de minute de joc tabela indica 3-6, 6-2, 12-10 în favoarea lor. În penultimul act al competiției, fetele noastre le vor întâlni pe rusoaicele Margarita Gasparyan și Anastasia Potapova, meciul fiind programat vineri.

La Dongfeng Motor Wuhan Open, Monica Niculescu și americanca Vania King ar fi trebuit să le întâlnească pe favoritele numărul 7 ale tabloului, americanca Nicole Melichar și cehoaica Kveta Peschke, însă o infecție gastrointestinală a determinat-o pe Vania King să declare forfait.

Alte știri din Tenis de câmp