Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Nürnberg: Victorie dramatică pentru CîrsteaSimion Sebastian Tataru / SportPictures.eu
22 Mai 2018

WTA Nürnberg: Victorie dramatică pentru Cîrstea

Nürnberger Versicherungscup, turneu WTA International cu premii totale în valoare de 250.000 USD, a avut la startul tabloului de simplu două jucătoare tricolore. Ieri, Irina Begu a fost nevoită să se retragă din cauza unor probleme medicale la scorul de 4-6, 3-3 din partida pe care o disputa cu suedeza Johanna Larsson, ocupantă a locului 97 WTA. O oră și 19 minute a evoluat bucureșteanca, a cărei accidentare nu se știe până la acest moment dacă îi pune în pericol participarea la cel de-al doilea turneu de mare șlem al anului.

În schimb, Sorana Cîrstea a obținut astăzi o victorie dramatică în jocul disputat contra tenismenei germane Andrea Petkovic, locul 107 WTA. Condusă la seturi după ce a cedat cu 2-6, târgovișteanca a trăit periculos în actul secund când de la 4-2 s-a văzut condusă cu 5-4 și a fost nevoită să servească în două rânduri pentru a rămâne în joc. După un tiebreak câștigat relativ ușor s-a intrat în decisiv, unde Sorana a revenit în două rânduri cu rebreak și a fost rândul jucătoarei germane să servească pentru a evita înfrângerea. Cel de-al doilea tiebreak al partidei a început mai bine pentru Petkovic, care a condus cu 5-3, dar Sorana a revenit senzațional cu patru puncte consecutive și după două ore și 40 de minute s-a impus cu 2-6, 7-6 (3), 7-6 (5).

În turul secund, cel al optimilor de finală, ea va juca contra americancei Madison Brengle, locul 99 WTA.

Alte știri din Tenis de câmp