Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Nurnberg: Victorie doar la dubluBogdan Danescu / Mediafax Foto
18 Mai 2015

WTA Nurnberg: Victorie doar la dublu

Andreea Mitu a picat examenul final de cehă în turul 1 al Nürnberger Versicherungscup, turneul cu premii în valoare de 250.000 EUR ce se desfășoară la Nurnberg, în Germania. După ce a trecut în calificări de două reprezentante ale Cehiei, ea nu a mai putus repeta rezultatul cu cea de-a treia, cedând astăzi în set decisiv. Tereza Smitkova, cehoaica clasată pe locul 64 WTA, a învins-o pe reprezentanta României cu scorul 6-1, 3-6, 6-3 la capătul unui meci ce a durat 110 minute. Andreea se mulțumește cu un punct de clasament și un cec în valoare de 1.694 EUR.

În proba de dublu a aceleiași competiții Elena Bogdan și cehoaica Eva Hrdinova au trecut de perechea formată din Natela Dzalamidze (Rusia) și Sviatlana Pirazhenka (Belarus) cu scorul 6-4, 6-3 și așteaptă acum rezultatul întâlnirii dintre italiencele Karin Knapp și Roberta Vinci, principalele favorite ale tabloului, și perechea Arina Rodionova (Australia) / Olga Savchuk (Ucraina) pentru a afla cu cine vor disputa partida din sferturile de finală.

Alte știri din Tenis de câmp