Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Nurnberg: Semifinală românească la dubluBogdan Iordache / Mediafax Foto
19 Mai 2015

WTA Nurnberg: Semifinală românească la dublu

În proba de dublu a Nürnberger Versicherungscup, turneul cu premii în valoare de 250.000 EUR ce se desfășoară la Nurnberg, în Germania,avem o semifinală cu câte o jucătoare româncă în fiecare dintre cele două echipe, ceea ce ne garantează prezența în ultimul act a unei reprezentante a tricolorului!

Elena Bogdan și cehoaica Eva Hrdinova au fost cele care s-au calificat primele în penultimul act al competiției după un meci foarte disputat contra perechii Arina Rodionova (Australia) / Olga Savchuk (Ucraina), cele care au reușit în optimi surpriza de a elimina  principalele favorite ale tabloului, italiencele Karin Knapp și Roberta Vinci. Victoria a aparținut astăzi perechii româno-cehe cu scorul 7-5, 4-6, 10-8.

Elena se va lupta în semifinală cu Raluca Olaru și partenera ei Lara Arruabarrena, cele care formează perechea cap de serie numărul 4 a competiției. Raluca și Lara s-au impus lejer astăzi cu scorul 6-1, 6-3 în partida disputată cu olandezele Kiki Bertens și Demi Schuurs.

Alte știri din Tenis de câmp