Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Nurnberg: Olaru pierde în ultimul actBogdan Iordache / Mediafax Foto
23 Mai 2015

WTA Nurnberg: Olaru pierde în ultimul act

Raluca Olaru și Lara Arruabarrena au pierdut finala probei de dublu a Nürnberger Versicherungscup. În ultimul act al turneului cu premii în valoare de 250.000 EUR ce s-a desfășurat la Nurnberg, în Germania, perechea româno-spaniolă a cedat cu scorul 6-4, 7-6 (5) în fața favoritelor numărul 2, Hao-Ching Chan (Taiwan) / Anabel Medina Garrigues (Spania).

Meciul, întins pe durata a 100 de minute, a fost foarte strâns, primul set fiind cedat după un break în ghemul 9 pe care Raluca și Lara nu l-au mai putut recupera așa cum o făcuseră în două rânduri mai devreme. În setul 2 a fost rândul adversarelor să revină cu rebreak în două momente, iar atunci când s-au detașat la 6-5 Raluca și Lara au avut puterea de a-și recupera serviciul pierdut și de a împinge decizia în tiebreak. Aici, cele două au pornit promițător cu 3-0 pe urma a două minibreak-uri, însă s-au văzut conduse cu 5-4, apoi au cedat la 5.

Raluca obține 180 de puncte de clasament și va împărți cu Lara un cec în valoare de 5.161 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp